Tarkastus

Tarjoukset

Tarjous 149 euroa sisältäen tarkastuksen, hammaskiven poiston sekä sivualueen röntgenkuvauksen, kaikki yhdellä käynnillä.  Normaalihinta 239€ ennen Kelakorvausta, tarjoushinnassa Kelakorvaus huomioitu. Koodi TARJOUS149

Tarjous 199 euroa sisältäen tarkastuksen, hammaskiven poiston, sivualueen röntgenkuvauksen sekä koko leuan röntgenin (OPTG), kaikki yhdellä käynnillä.  Normaalihinta 338€ ennen Kelakorvausta, tarjoushinnassa Kelakorvaus huomioitu. Koodi TARJOUS199

Tarjoukset vain uusille asiakkaille, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

KOODI KIRJOITETTAVA NETTIAJANVARAUKSEN LISÄTIETOKENTTÄÄN TARJOUSHINNAN SAAMISEKSI!

Kun valitset uutena asiakkaana kummalle hammaslääkärille varaat ajan, otathan huomioon:

Jussi Parkkiselle kannattaa varata aika, mikäli haluat hampaasi hoidettavan heti tarkastuskäynnillä kerralla kuntoon (tai ainakin mahdollisimman vähäisellä käyntien määrällä). Tästä johtuen yksittäisen käynnin hinta voi olla korkeampi kuin yllämainittu tarjoushinta, jos samalla tehdään esimerkiksi paikkauksia. Tarjouksen sisältämä alennus kuitenkin huomioidaan hinnassa. Tavanomaisen hammashoidon lisäksi Jussin erikoisosaamisaluetta ovat leikkaukselliset hampaan poistot.

Mikael Haapalahden vastaanotolla yksittäisen käynnin hinta on edullisempi, mutta käyntejä voi tulla useampia. Toki esimerkiksi yksittäinen reikä voidaan paikata tarkastuskäynnin yhteydessä niin halutessasi. Tavanomaisen hammashoidon lisäksi Mikaelin erikoisosaamisaluetta ovat vaativat juurihoidot sekä purentaongelmat.

Molemmat hammaslääkärimme ovat perehtyneet pelkopotilaiden hoitoon. Rohkeasti tervetuloa!

Ajoissa toteutettu hoito kannattaa

Säännöllinen suun ja hampaiden tarkastaminen on tärkeää, vaikka mitään erityisiä vaivoja ei olisikaan. Useat hampaiston sairaudet ovat oireettomia, ja niiden hoidossa pääsee helpommalla, kun ne havaitaan ajoissa. Esimerkiksi pienen reiän voi vielä paikata, kun taas isompi saattaa vaatia jo juurihoidon. Tarkastuksessa tutkitaan hampaiden reikiintymisen lisäksi myös ikenien ja hampaiden kiinnityksen kunto, suun limakalvot sekä purenta. Kaikkia hampaiston ongelmia ei pystytä ulkoisesti havaitsemaan, joten lisäksi otetaan tarvittavat röntgenkuvat.

Tarvitseeko tarkastuskäyntiä jännittää?

Tarkastaminen ei lähtökohtaisesti tunnu miltään, mutta mikäli ikenet ovat tulehtuneet, voi niiden tutkimus aiheuttaa pientä kipua. Tähänkin voidaan käyttää pintapuudutusta. Toisille tarkastuksen jälkeen on tärkeää kerätä rohkeutta itse toimenpidekäyntiä varten. Toisia taas helpottaa, että heti ensikäynnillä tehdään esimerkiksi paikkaus, jolloin toimenpiteeseen liittyvästä jännityksestä pääsee heti eroon. Otamme tässäkin asiassa toiveesi huomioon.

Ykköshammas

Mikkolantie 1
33470 Ylöjärvi