Ykköshammas

Olemme perinteikäs, ketjuihin kuulumaton hammaslääkärinvastaanotto Ylöjärven Soppeenmäessä. Tilat on uusittu ja varusteltu uusimmalla tekniikalla erityisesti vuosina 2017-2022 tehtyjen muutostöiden ansiosta.

Pitkät potilassuhteet

Meillä Ykköshampaassa hoitosuhteet ovat perinteisesti pitkiä, pisimmät jopa 40 vuotta. Voit kuitenkin halutessasi piipahtaa meillä myös yksittäisen hampaan hoidon vuoksi. Hammaslääkäripelko tuo turvalliseen ja pelot huomioivaan hoitoomme potilaita ympäri Suomen, säännölliseen hoitoon jopa Lapista asti. Useimpien potilaidemme kotikunta on kuitenkin Ylöjärven ja Tampereen lisäksi Hämeenkyrö, Ikaalinen, Parkano, Sastamala, Nokia, Pirkkala, Kangasala tai Lempäälä.

Perustettu vuonna 1982

Vastaanoton on perustanut vuonna 1982 hammaslääkäri Torbjörn Nikus, minkä jälkeen vastaanoton hammaslääkäreinä ovat toimineet Ari Alho vuoteen 2018 asti ja Juha Sarakaila vuoteen 2021 asti.

Ari Alhon entisiä potilaita pyydämme ystävällisesti varamaan ajan soittamalla tai nettiajanvarauksesta, sillä kutsukirjeitä emme automaattisesti lähetä. Juha Sarakailan potilaat saavat kutsukirjeen, mutta niiden toimituksessa on tällä hetkellä valitettavasti usean kuukauden tai jopa vuoden viive. Nopeimmin pääset vastaanotolle varaamalla ajan soittamalla tai nettiajanvarauksesta. Varsinkaan oireilevien hampaiden kanssa ei kannata jäädä odottamaan kutsukirjettä ja myös tarkastukseen kannattaa varata aika hyvissä ajoin.

Uuden edessä

Hammaslääkäri Jussi Parkkinen on aloittanut Ykköshampaan hammaslääkärinä keväällä 2021 Juha Sarakailan sairasloman sijaisena. Juhan sairasloman jatkuttua pitkään, Jussi on ottanut vastuun potilaiden hoitamisesta ja aloittanut yrittäjähammaslääkärinä vuoden 2022 alusta.

Lisäksi osa-aikaisena hammaslääkärinä toimii Mikael Haapalahti.

Tervetuloa, me kuuntelemme ja hoidamme!

Ykköshammas

Mikkolantie 1
33470 Ylöjärvi

Henkilökunta

Jussi Parkkinen

Kurusta kotoisin oleva Jussi on palannut perheenlisäysten jälkeen Pirkanmaalle usean vuoden jälkeen. Jussi on toiminut viime vuodet Tampereella yksityisvastaanotolla hoitaen erityisesti vaikeasta hammashoitopelosta kärsiviä potilaita sekä lähetteellä vaativia hampaan poistoja ja leikkauksellisia poistoja.

Mikael Haapalahti

Mikael on toiminut viime vuodet sekä Parkanossa terveyskeskuksessa sekä Tampereella yksityisvastaanotolla. Mikael on erikoistunut vaativiin juurihoitoihin sekä purentavaivoihin ja puremalihashierontaan

Suuhygienistit

Suuhygienistimme  ovat hammaskiven poiston ja iensairauksien erikoisosaajia. Puhdistuksen lisäksi vastaanotolla suun ja hampaiden kunto tarkistetaan ja ohjataan tarvittaessa hammaslääkärin vastaanotolle. Pelkopotilaiden hoito onnistuu hellävaraisesti ja puuduksen saa aina kun sitä tarvitsee. Mikäli toivot puudutusta, siitä on hyvä mainita varausta tehdessä. Helenalla ja Ellillä on käytettävissä kaikki puudutevaihtoehdot, Marjolla kevyempi pintapuudutus. Esteettiset hoidot, kuten valkaisu ja hammaskorun kiinnitys kuuluvat myös suuhygienistiemme toimenkuvaan.

Helena ottaa vastaan perjantaisin, Marjo lauantaisin ja Elli maanantai-iltaisin. Tervetuloa!

Suuhygienisti Helena Kaistinen

”Hei! Täällä suuhygienisti, jonka vapaa-aika kuluu tällä hetkellä perheensä kanssa oleillen ja sekaroituista koiraamme ulkoiluttaen.

Olen valmistunut suuhygienistiksi 2014, ja tehnyt alan töitä sekä kunnallisella että yksityisellä puolella.

Koen että potilaiden hoito on lähinnä asiakaspalvelutilanne, jossa myös pelkopotilaat saavat rauhassa mahdollisimman hellävaraisen hampaiden puhdistuksen. Iensairauksien hoidon ja ehkäisyn lisäksi, myös kauniin hymyn viimeistely on minulle tärkeää.

Toivotan sinut tervetulleeksi vastaanotolleni!”

Suuhygienisti Marjo Hihnala

”Minulla on yli 20 vuoden työkokemus suuhygienistinä sekä aikuis- että lapsipotilaiden hoidosta. Hoidan asiakkaita vauvasta vaariin. Teen huolellisen hammaskiven puhdistuksen ja annan omahoitoon liittyvää ohjausta sekä vinkkejä suun terveyden edistämiseksi. Pyrin aina mahdollisimman kivuttomaan ja huolelliseen hoitoon. Hoidan asiakkaitani tarvittaessa puudutuksessa. Haluan luoda asiakkailleni positiivisen mielikuvan suun terveydenhoidosta. Minulle voi varata ajan hammaskiven poiston lisäksi myös esteettisiin hoitoihin, kuten värjäytymien poistoon, valkaisuun tai hammaskorun kiinnitykseen (tuo koru mukanasi). Hoidan mielelläni myös pelkopotilaita. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!”

Suuhygienisti Elli Väinä

”Olen Helsingistä valmistunut suuhygienisti. Olen lämminhenkinen ja helläkätinen suunterveydenhoidon ammattilainen.

Kokemusta minulta löytyy kaiken ikäisistä asiakkaista julkiselta sekä yksityiseltä hammashoidon puolelta. Työssäni tärkeintä minulle on, että asiakas saa parhainta mahdollista hoitoa.

Hoidan mielelläni pelkopotilaita ja kerron aina mitä eri työvaiheissa tapahtuu. Vastaanotollani ei tarvitse pelätä.

Työssäni parasta on, kun pääsee työskentelemään erilaisten asiakkaiden kanssa ja edistämään heidän suun terveyttään.

Vapaa-aikani vietän perheeni sekä ystävieni kanssa. Lenkkeily luonnossa sekä sisustaminen kuuluvat lempipuuhiini myös vapaa-ajalla.

Nähdään vastaanotolla!”